simone-in-nieuw-zeeland.reismee.nl

De Eerste Dag

Na een nogal hele lange reis ben ik dan eindelijk aangekomen in Auckland. De gehele reis duur bij elkaar wel ongeveer 26 uur en vooral de vlucht vanaf Qatar van 16 uur was niet bepaald een pretje. Maar eind goed al goed, ik ben aangekomen in m’n hostel en kan nu, na nog eens 7,5 uur gewacht te hebben tot in mocht inchecken, eindelijk m’n bedje in. In die 7,5e uur heb ik al een beetje Auckland ontdekt, en ook het verassende weer, van een warm zonnetje slaat het zomaar om in een stortbui. Ik vind Auckland mooier dan in had gedacht, de stad is schoon en heel groen! Ik slaap in een gedeelde kamer de aankomende 3 nachten, samen met een Koreaanse jongen en 2 Zweedse jongens, allemaal een stuk ouder 28, 20 en 20 respectievelijk, maar er hangt een goede sfeer. Woensdag reis ik door naar Rotorua, waar het echte avontuur te wachten staan, maar nu heb ik nog 2 dagen om van Auckland te genieten. 

Reacties

Reacties

Jaap en Marja

Hoi Simone,
Afgelopen donderdag hadden je net gemist om je een fijne tijd te wensen. Als nog bij deze heel veel plezier en we hopen dat al je verwachtingen voor deze reis uitkomen!!
Groeten van Jaap en Marja en je viervoetige vriendjes Winston en Ukki....!

Simone Bontan

Bedankt! Dat hoop ik ook 😁 groetjes terug aan jullie allemaal!

Michiel en Arlien Bontan

Ha Simone, fijn dat je na een héle lange reis, veilig en wel bent aangekomen! Hopelijk rust je lekker uit voordat je het avontuur aangaat. Succes!!😘

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:

Travel Active